Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - kimarad a multiplayer

|

Az Eidos Montreal bejelentette, hogy a Deus Ex: Mankind Divided-ben nem lesz multiplayer, méghozzá azért, mert még nem állnak készen rá.

Hirdetés

Ha valaki játszott a Deus Ex: Human Revolution című kiválósággal (GameStar teljes játék is volt, szóval esélyes), akkor tisztában volt vele, hogy nem hiányzik a képletből a többjátékos mód.

A Deus Ex: Mankind Divided gameplay rendezője, Patrick Fortier megerősítette az OXM-nek adott interjújában, hogy multiplayer a folytatásban sem lesz, a játék az egyszemélyes kampányra épül fel. Fortier belement egy kicsit az okok pedzegetésébe is, véleménye szerint a stúdió még nem áll készen rá, hogy multis játékok fejlesztésébe kezdjen és ha még így is lenne, azt nem a jelenlegi Deus Ex formula keretein belül valósítaná meg, ugyanis ha abba az irányba indulna el, akkor a játéknak tulajdonképpen arról kellene szólnia. Szerinte ez nem olyasmi, amit rábízhatnának egy külsős fejlesztőcsapatra, ugyanis alapvető dolog, hogy az első naptól ők foglalkozzanak vele.

Fortier a Mass Effect 3 rendkívül sikeres többjátékos módját hozta fel pozitív példaként, ami tökéletesen prezentálja azt, hogy miképpen lehet egy alapvetően egyszemélyes játékhoz remek multit készíteni. Ezzel együtt most még nem remélhetünk ilyesmit.

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenés 2016 első felében várható PC, PS4 és Xbox One platformokra. Szerintetek kellene bele multi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)