Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ezekkel a grafikai beállításokkal babrálhatunk

|

A hamarosan megjelenő Deus Ex: Mankind Divided grafikai beállításaira is vethetünk egy pillantást, így már most megnézhetjük, mi mindent kell majd kikapcsolni.

Hirdetés

Alig pár napot kell aludni a Deus Ex: Mankind Divided debütálásáig, és már azt is tudjuk, hogy bivaly gépre lesz szükség, hogy kihozzuk a cyberpunk játékban rejlő maximumot. Most a játék grafikai beállításait prezentáló képek láttak napvilágot, amikkel már előre kitervelhetjük, miket fogunk átállítani az optimális teljesítmény érdekében.

A DirectX 12 bekapcsolását is észrevehetjük, ennek ellenére a megjelenés napján még nem lesz támogatva. De ezen kívül részletesen testre szabhatjuk, hogyan is fessen a Deus Ex sorozat legújabb része.

A Deus Ex: Mankind Divided augusztus 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One és Playstation 4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)