Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - hogyan jutottunk el ide?

|

Élőszereplős előzetest adott ki a Square Enix a Deus Ex: Mankind Dividedhoz, amiből megismerhetjük, mi okozta a szegreációt, és mi változott a Human Revolution eseményei óta.

Hirdetés

Nyár végén visszatérhetünk a Deus Ex világába, ahol most épp megint nem jó élni. 

A sztori szerint 2027-ben az augmentált emberek megmagyarázhatatlan okból rátámadtak a nem augmentáltakra, látomásaik voltak, elvesztették az irányítást saját testük felett. Többmillióan haltak meg, a társadalmat pedig kettéosztotta ez a szörnyű esemény. Több országban szigorú szabályokat vezettek be, melyek közül az egyik célja a gépi szervekkel, végtagokkal rendelkezők szegregációja, elkülönítése a hagyományos emberektől. A Mankind Dividedben itt fogunk mi Adam Jensen szerepében bekapcsolódni, két évvel a fent taglalt események után, hogy az Interpollal együttműködve megtaláljuk és lekapcsoljuk az Illuminati hacker csoportot, ami az egészet okozta.

Augusztus 23-ától játszhatjuk, várhatóan az E3 során is kiemelt szerephez jut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)