Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ezzel is gondok vannak PC-n

|

Összeomlások és egérproblémák egyaránt nehezítik a Deus Ex: Mankind Divided PC-s játékosainak életét, de úgy tűnik, a gondok többségére legalább ideiglenes megoldás létezik.

Hirdetés

Az már lassan sajnos nem kérdés, problémásan jelenik-e meg egy játék (akár PC-re, akár konzolokra). A kérdés az, hogy mennyi idő alatt javítják a problémákat. 

A Deus Ex: Mankind Divided felhasználói értékelései vegyesek. Sokaknak tetszik a játék, viszont közel annyian adtak negatív értékelést részben a mikrotranzakciók, részben a technikai problémák miatt. Inkább az utóbbi számít; a játékosok alacsony képsebességről, kikapcsolhatatlan egérgyorsulásról, összeomlásokról panaszkodnak. A fejlesztők máris kiadtak egy közleményt ezek kapcsán, és tanácsokkal szolgáltak, amíg nem jön meg a patch. Azt javasolják, a driverek frissítése után próbáljuk meg kikapcsolni az MSAA-t, a Contact Hardening Shadows opciót, a Volumetric Lightningot (vagy be, ha épp az segít), a 4GB-os kártyák tulajai csak High vagy annál alacsonyabb szintű beálltásokat használjanak, ne menjen senki 1080p fölé, és az Exclusive Fullscreent érdemes bekapcsolni. 

Szeptemberben egyébként jön a DirectX 12 támogatás, az is segíthet valamit. 

Nálatok jelentkezett bármilyen probléma? Írjátok meg kommentben, és azt is, hogyan sikerült megoldani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)