Hirdetés

Ez az achievement csak alig pár embernek van meg a világon

|

Azt hiszed, hogy a Dark Souls nehéz? Akkor még biztosan nem próbáltad a Devil Daggerst.

Hirdetés

Néhány hónappal a Greenlight programban való felbukkanása után egy héttel ezelőtt megjelent a Devil Daggers, az achievement-vadászok pedig azonnal neki is estek.

Na nem azért, mert olyan rengeteg virtuális trófeát lehetne összegyűjteni, sőt. A fejlesztő olyan nehéznek ítélte meg a játékot, hogy csak egyetlen achievement került bele: éld túl 500 másodpercig. A legtöbb játékos olyan 40 másodperc után kezd el könyörögni az életéért, és ha egy percnél tovább húzod, akkor az már átlagon felüli teljesítménynek számít. Az okokat nem nehéz megérteni, ha belenéztek a játékmenetbe.

Jelenleg csak néhány ember ember van a világon, akinek sikerült átlépni az 500 másodperces határt. A DraQu névre hallgató videós egyébként imádja a retro játékokat, és rengeteg speedrun is van a csatornáján, így van már némi gyakorlata a tökéletes kivitelezésben.

Ha esetleg valamelyikőtök kipróbálja a Devil Daggers, feltétlen osszátok meg velünk a legjobb eredményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)