Hirdetés

Egy új Diablo részt készít a Blizzard?

|

A Blizzard több pozícióba is keres munkatársakat, ráadásul olyan szakemberek után érdeklődnek, akik jól ismerik a Diablo világát. Készül a következő rész?

Hirdetés

Nemrég nosztalgiáztunk kicsit Hőskori lelet sorozatunkkal a Diablo első részét megcélozva, miközben a Blizzard folyamatosan frissítgeti a széria legutóbbi epizódját, a Diablo III-at. Most viszont úgy tűnik, hogy egy tartalmi frissítésénél komolyabb készül a háttérben.  

A legújabb hírek szerint a Blizzard három álláslehetőséget (Senior Concept Artist, Senior Character Artist, Lightning Artist) is meghirdetett, amelyek keretein belül olyan rendkívül tehetséges és szenvedélyes művészeket keresnek, akik megteremtik a következő nagy játékuk karaktereinek és világának hangulatát, drámáját, valamint betéve ismerik és szeretik a Diablo világát.

A legérdekesebb része a felhívásnak az, hogy egy "be nem jelentett" projektről van szó, ami jó eséllyel nem egy újabb kiegészítőt takar, hanem már a Diablo 4-et vagy talán egy teljes értékű spin-offot. Akármelyikről is legyen szó, mi kíváncsian várjuk. Ti minek örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)