Hirdetés

Ingyenes a DiRT Showdown!

|

A DiRT sorozat kettővel ezelőtti része is ingyen szerezhető meg, de csak 48 órán keresztül. Siessetek!

Hirdetés

A DiRT Showdownnal a sorozat minden korábbinál jobban elszakadt gyökereitől, nagyobb hangsúlyt kapott a gymkhana, és kisebbet a rali. Ez nem jött be mindenkinek.

Ha viszont eddig még nem próbáltok, és azért ingyen csak rámennétek, most kb. 48 órán át szerezhettek egy Steam kulcsot a Humble Bundle oldaláról. Vásárolni nem kell, csak berakni a játékot a kosárba a nagy, zöld gombra kattintva, befejezni a (nem)vásárlást, és pár további kattintás után tiétek a kulcs. A steames változat Windows mellett OS X-en és Linuxon is fut, úgyhogy ezek közül akármelyiket is használjátok, fogtok tudni játszani. Vagy legalábbis nem az operációs rendszer szab gátat. Ne feledjétek, hogy a kódot január 28-áig muszáj aktiválni, ezután nem fog működni (ha aktiváljátok, a játék megmarad természetesen). Éljetek a lehetőséggel, aztán mondjátok el, hogy tetszik a játék.

Amúgy magyaritás is készült hozzá, ha bárkinek szüksége volna rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)