Hirdetés

Dishonored 2 - megérkezett a leghízelgőbb trailer

|

A Bethesda egy hangulatos videóban gyűjtötte össze, milyen dicséreteket kapott a kritikusoktól a Dishonored 2.

Hirdetés

A GSO olvasóinak valószínűleg nem kell elmagyarázni, hogy a Dishonored 2 minden hibája ellenére egy igen jó játék lett, így valószínűleg nem is ti vagytok a játék legújabb trailerének célközönsége.

A kiadó ugyanis a játék tesztjeiből gyűjtötte össze a legjobban csengő idézeteket és pontszámokat a már-már megszokottnak számító trailerhez, amiben a bezsebelt elismerésekkel villognak a készítők. Persze a látványos gameplay jelenetek és a Fleetwood Mac Gold Dust Woman című számának feldolgozása ezúttal is rendkívül stílusosan mutatják be a Dishonored 2-t, így haragudni azért nem fogunk, hogy megjelent ez a kedvcsináló is. Ha pedig a GameStar tesztjére is kíváncsiak vagytok a folytatással kapcsolatban, a ma megjelenő decemberi magazinban megtaláljátok Chava kritikáját, négy oldalban kifejtve.

Nektek egyébként hogy tetszik az új Dishonored?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)