Hirdetés

Dishonored 2 - egyedi trailerrel készülünk a megjelenésre

|

Újabb előzetes érkezetet a Dishonored 2-höz, a szokásos játékmenet helyett azonban most egészen más oldalról közelítettek a készítők a játékhoz.

Hirdetés

Már csak alig több, mint egy hét van hátra a Dishonored 2 megjelenéséig, amikor végre magamra ölthetem Corvo ikonikus maszkját (és nem csak in-game, hiszen ezt adják a gyűjtői kiadás mellé) és nekiláthatok rendet tenni Karnacában.

Az Bethesda marketinggépezete immár legnagyobb sebességi fokozatban dolgozik, folyamatosan érkeznek majd a trailerek és egyéb infók a következő napokban. A Book of Karnaca névre keresztelt több mint 2 perces trailer kicsit olyan, mintha a Dishonored GO játékból készül gameplay lenne. Ha lenne ilyen játék, biztosan kipróbálnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)