Hirdetés

Dishonored 2 - Corvo és Emily újra akcióban

|

Egészen más élmény lesz a Dishonored 2 végigjátszása Emily-t és Corvót irányítva. Bár mindkettővel választhatjuk a csendes és a véresebb megoldást is, azonban így is érzékelni fogjuk a különbséget. Erre mutat rá két újabb gameplay videó is.

Hirdetés

Az Arkane Studios olyat alkotott a Dishonored képében, amelyre sokáig emlékezni fogunk, a folytatás pedig minden tekintetben emeli a tétet. Immáron nem csak egy, hanem rögtön két főszereplőnk is van, Corvo és Emily pedig nem csak külsejükben különböznek.

Az idei gamescomon már láthattuk, hogy a halálos nővé cseperedett Emily mire képes akció közben, egyszerűen brutális az, amit véghez vihetünk vele, de természetesen ha nem szeretnénk feltűnést, akár egy hang nélkül is végezhetünk bárkivel, változatos módon. A legújabb, negyedórás gameplay videó a csendesebb módszert mutatja be, a helyszín a The Clockwork Mansion: 

A Dishonored 2-ben az előző rész legfőbb karaktere, Corvo is visszatér, és tökélyre fejlesztette mindazt, amit megszoktunk tőle a nagy elődben. Sőt, bemutat teljesen új kunsztokat is. Alább harminc percben nézhetitek meg, hogy mire képes: 

A Dishonored 2-t tehát minimum kétszer érdemes lesz végigjátszani. Persze előbb még ki kell bírnunk a november 11-i megjelenésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)