Hirdetés

E3 2016 - ilyen lesz a Dishonored 2 gyűjtői kiadása

|

Egy maszk és egyéb apróságok járnak azoknak, akik a Dishonored 2 különleges kiadását választják. Az előrendelők megkapják az első rész felújított változatát is.

Hirdetés

Korlátozott számban és valószínűleg nem olcsón lesz megvásárolható a Dishonored 2 Collector's Edition, aminek már csak a dobozát is szívesen elfogadnánk.

Persze sokkal jobb, ha jár mellé Emily gyűrűje egy díszdobozban, Corvo maszkja egy álvánnyal, egy steelbook, amin mindkettőjük arca látszik (részben vagy egészben eltakarva, persze), valamint egy poszter és maga a játék. Aki elég gyorsan előrendeli, még a Dishonored: Definitive Editiont is megkapja ajándékba. Árat még nem tudunk, de a csomag alighanem minden rajongó igényeit kielégíti, úgyhogy ha tehetitek, csapjatok le rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)