Hirdetés

Dishonored 2 - az új képességek mellett visszatérnek a régiek is

|

A Dishonored második részében az elődben megszokott orgyilkos varázserők nem csak visszatérnek, de fejlődtek is.

Hirdetés

A Dishonored 2 két főszereplővel is engedi majd kalandozni a játékost, a jól ismert Corvoval, az első rész főszereplőjével, és Emilyvel, a korábbi játék elején meggyilkolt császárnő leányával. Attól függően használhatunk majd különböző képességeket, hogy melyikük felett vesszük át az irányítást.

Corvo megint rendelkezni fog az első Dishonoredből ismert teleportáló képességével, a Blinkkel, ami egy fejlesztéssel képes lesz megállítani az időt akkor, ha nem mozgunk. A Possession, vagyis az emberekbe vagy állatba bújó trükk továbbfejlesztett változatával lehetőségünk lesz egyik testből a másikba ugrálni. Ezeken kívül a patkányhorda idézés, a Devouring Swarm sem hiányozhat.

A női protagonista, Emily Kaldwin sem sétálásra fogja pazarolni az idejét. Képességei mind teljesen újak, bár közülük néhány Corvo skilljeinek egyértelmű mása lesz. Például a Far Reach képessége hasonló, mint Corvo Blinkje, csak ő teleportálás helyett egy mágikus grappling hookkal küzdi le a távolságokat. Ennek hátránya, hogy kiszúrhatják használat közben.

A Dishonored 2 megjelenése november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek melyik volt az kedvenc képességetek az első részben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)