Hirdetés

Dishonored 2 - megérkezett a teljesítményt javító patch

|

Megjött a Dishonored 2 legújabb javítása, az 1.3-as update, amelynek nem csak a mérete jelentős, de a tartalma is, mivel sokat tuningol az Arkane játékának teljesítményén.

Hirdetés

Ahogy szinte mostanában minden PC-s változat, úgy a Dishonored 2-é is gyengélkedett induláskor, az Arkane Studios pedig keményen dolgozik azon, hogy helyrepofozza a hiányosságokat. Noha a gigászi első napos frissítés, az 1.1-es verzió és az 1.2-es javítás kiadásával sokat fejlődött a játék, azonban még mindig problémás a teljesítmény, még csúcskategóriás gépeken futtatva is. 

A legújabb update remélhetőleg már segít gatyába rázni a PC-s Dishonored 2-t. Az 1.3-as patch többek között javít az általános teljesítményen és az optimalizáción, kikapcsolhatóvá teszi a Camera Motion Blurt és tetemes mennyiségű hibát javít (például a felhasználói felületet, a Beállítások menüt, a több monitor használatát és így tovább). Ide kattintva böngészhetitek végig a javítások tetemes listáját, de összességében az 1.3-as frissítést mindenkinek érdemes telepítenie, aki egy problémamentesebb Dishonored 2-t szeretne. A stúdió ezután természetesen folytatja a jelentett hiányosságok megoldását, ahogyan az elvárható ilyen esetben. 

Mielőtt azonban így tennétek, még mindenképpen töltsétek le a fejlesztők által ajánlott drivereket: az Nvidia esetében a 375.95-öt, az AMD-nél a 16.11.4-et (előbbinél a 375.70-es és 375.86-os verziók negatív hatással lehetnek a teljesítményre, így azokat kerüljétek). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)