Hirdetés

Dishonored 2 - problémás a PC-s változat

|

Erre nem számítottunk. A Dishonored 2 sokaknál borzasztó framerate mellett fut PC-n.

Hirdetés

Az nem ritka, hogy a Bethesda játékaival megjelenéskor van valami gond, megszoktuk, hogy kiadnak egy félig-meddig működő alapot, majd hónapokig patchelik, hogy a lehető leginkább tökéletes legyen. Viszont a Dishonored 2-nél a Bethesda csak a kiadó, a fejlesztést az Arkane Studios végzi, melynek egy kiválóan működő játékot, az első Dishonoredöt köszönhetjük.

Valami most mégis félrecsúszott. A játék holnap jelenik meg, de a digitálisan előrendelők már korábban elkezdhettek játszani, így megérkeztek az első felhasználói vélemények is. A PC-s változat eddig érkezett több mint 1000 steames értékelésének csak 60%-a pozitív, a legtöbben arra panaszkodnak, hogy nem kimondottan gyenge gépeiken 15 alá esik az fps a nyílt terekben, de semmiképp nem tartja azt, amit tartania kéne akkor sem, ha alacsony beállítások mellett próbálnak játszani. Panaszkodnak még az egér működésére, akadozásra még 85 fps felett is, illetve arra, hogy a felbontás néha érthetetlenül alacsony.

Az Arkane egyik igazgatója, Harvey Smith elmondta, nyomoznak a probléma kapcsán, addig is meg lehet próbálni a TXAA kikapcsolását.

PlayStation 4-en látszólag nincs gond. Figyeljük a fejleményeket, érdemes lehet egy kicsit várni még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)