Hirdetés

Dishonored 2 - gyönyörű és brutális lesz

|

Kaptunk pár képet az Arkane Studios készülő játékából. Van, ami csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Hirdetés

Még idén megjelenik a második Dishonored, ami folytatja Corvo és Emily történetét. Az Arkane Studios néhány éve már dolgozik a projekten, és látszik, hogy technológiailag is szintet lépnek.

Megjelent néhány vadonatúj kép, melyek között néhány koncepciórajz és néhány screenshot is szerepel. Valószínű, hogy a screenshotokra rásegítettek egy kicsit photoshoppal, és a játék maga azért nem teljesen így fog kinézni, de hogy milyen lesz valójában, azt majd meglátjuk az E3-on, amikor bemutatkozik az első gameplay videó. Na nem mintha gameplay videókkal nem machináltak volna korábban (nem az Arkane, de másoktól láttunk már példát), de azért azok általában mégis egy a valósághoz közelebbi képet mutatnak. Nézzétek a képeket, kattintásra megnőnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)