Hirdetés

Dishonored 2 - minden küldetésben lesz valami egyedi

|

A Dishonored 2 küldetéseiben nem feltétlenül az őrködő katonák sokasága lesz a legnagyobb kihívás.

Hirdetés

Kaptunk egy új Dishonored 2 trailert, amiben a fejlesztők mesélnek a folytatás különleges küldetéseiről. Az új epizódban is lopakodnunk kell, és az ellenfél mindig túlerőben lesz, de nem biztos, hogy ez lesz a legnagyobb bajunk.

Minden missziónak lesz egy egyedi témája. Ez jelenthet valami olyan egyszerűt is, minthogy több célpontot kapunk egy térképre, de olyan komplikált esetek is lesznek, amikor időutazással kell megoldani a problémát, vagy egy folyton átalakuló villában kell bujkálnunk.

A Dishonored 2 nem egy nyílt világú játék, de a fejlesztők megtesznek mindent azért, hogy ezt ne vedd észre. A november 11-én esedékes megjelenés után meglátjuk, hogy ez mennyire sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)