Hirdetés

Disney Infinity 3.0 - trailert kapott a Marvel Battlegrounds

|

Egy trailerrel hangolódhatunk rá a Disney Infinity 3.0 következő nagy dobására, az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz kapcsolódó Marvel Battlegroundsra és a fejlesztők beavatnak minket a jövőbeli terveikbe is.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő hype-ja lecsengett, így itt az idő, hogy a Disney Infinity 3.0 felkészüljön a vállalat következő nagy dobására, a május ötödikén bemutatkozó Amerika Kapitány: Polgárháborúra. 

Az új playset a Marvel Battlegrounds lesz, egy a Marvel univerzumon átívelő, 4-fős arena bawler, melyben kedvenc szuperhősünket vagy gonoszunkat irányíthatjuk, válogatva a 25-nél is több karakter közül. Amerika Kapitány, Ultron, a Hulkbuster ugyanúgy választható, mint a Disney Infinity 2.0 Edition bármelyik szereplője, de az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz igazodva bekerülnek olyan szuperhősök is a kínálatba, mint Hangya, Fekete Párduc vagy éppen Vízió. A Marvel Battlegrounds a filmmel nagyjából egyszerre, 2016. május hatodikán jelenik meg 29,99 dolláros (körülbelül 8600 forintos) árcédulával PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Trailer bizonyítja, hogy milyen élményre számíthatnak a rajongók: 

A Disney ezenfelül kiadott egy második videót is "Disney Infinity Next" címmel, amelyben beavatnak minket a jövőbeli terveikbe. Az elmondottak alapján a Disney Infinity 4.0 nem fog egyhamar jönni, idén legalábbis nem esélyes, ugyanis a vállalat továbbra is szeretné támogatni a 3.0-át újabb playsetekkel és karakterekkel: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)