Hirdetés

Dofus 2.0 - december 2-án

|

A Dofus egy igen sikeres, izometrikus grafikával rendelkező MMORPG - sokan játszanak vele Ázsiában például.

Hirdetés

December 2-án érkezik majd a Dofus 2.0, amely telejs megújulást igér a játéknak.

A játék kliensét teljesen újraírták, a szerverekkel történű kommunikációt átnézték és optimalizálták - így sokkal jobb lett a játék teljesítménye és sokkal könnyebb lesz a jövőbeli kiegek készítése és telepítése.

Emeleltt a DOFUS 2.0 teljes grafikai ráncfelvarrást kapott: minden egyes térkép, object, karakter, monszter újra lett rajzolva és újra be lett illesztve a játékba. A komplett játékterepet is átdolgozták, így aztán sokkal inkább tetszhet majd ezentúl a World of Twelve.

A Dofus 2.0 indulásakor nem lesz sem reszet, sem szerverek bezárása - a játékmechanizmus ugyanaz marad, csak sokkal szebb lesz a játék...

Dofus 2.0
Dofus 2.0

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)