Hirdetés

Ha kimaradt eddig a Don't Starve, most már mindenképp így szerezd be

|

A Klei Entertainment egy impozáns csomagot állított össze a Don't Starve Mega Pack csomag képében, amely tartalmazza többek között a multis Together kiadást is.

Hirdetés

Mielőtt 2017 májusában bemutatkozik a Klei Entertainment következő játéka, az Oxygen Not Included, még nyugodtan megismerkedhettek a sikert hozó - most már lassan - klasszikussal, a Don't Starve-val.

A következő hónapban már a PS4-es játékosoknak is lehetősége lesz a haverokkal szakállt növeszteni és éhen halni, ugyanis jön a Don't Starve Together erre a platformra szánt verziója, de nem csupán az. A stúdió nem szeretné, ha a Sony masináját birtokló felhasználók bármiből is kimaradnának, ezért a Togetherrel egy időben megjelenik PlayStation 4-re a Don't Starve Mega Pack nevezetű kollekció is, amely a következőket foglalja magába: 

- Don't Starve Together: Console Edition
- Don't Starve: Console Edition
- Don't Starve: Shipwrecked
- Don't Starve: Reign of Giants
- Don't Starve: Console Edition: Shipwrecked téma
- Don't Starve: Console Edition: Autumn téma

A Don't Starve Mega Pack 60 százalékkal olcsóbb lesz azok számára, akiknek már megvan az alapjáték, így körülbelül 3000 forintért szerezhetik be a csomagot, míg a többieknek hozzávetőlegesen 7500 forintba fog kerülni. A megjelenés napja szeptember 13.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)