Hirdetés

Don't Starve - még nincs kész, de megvásárolható a Shipwrecked DLC (videó)

|

A Klei már a megjelenés előtt megvásárolhatóvá tette a Don't Starve legújabb DLC-jét, hogy a rajongók visszajelzései alapján csiszolhassanak még a Shipwrecked című kiegészítőn.

Hirdetés

Ahogy azt a Klei előre bejelentette, meg is érkezett a Don't Starve legújabb DLC-je, a Shipwrecked, de egyelőre csak a Steam Early Access rendszerében. Összességében egy nem túl nagy, öt eurós (jelenleg csak négy és fél) csomagról van szó, de annak örömére, hogy először most próbálhatjuk ki, egy trailert is kaptunk a hajótörött Wilson kalandjairól.

A játék rajongói már valószínűleg nagyon vártak erre a napra, ugyanis a készítők eredetileg őszre ígérték a Shipwrecked megjelenését, de valahol elcsúszhatott a projekt. Az Early Accessben megjelenő DLC ötlete egyébként sokaknak furcsa lehet, de a Klei azzal indokolta a döntést, hogy nagyra értékelik a közösség visszajelzéseit, így hasonlóan a Don't Starve első kiegészítője, a Reign of Giants után ezt a csomagot is kipróbálhatóvá teszik a végleges megjelenése előtt. A Shipwrecked egyébként egyelőre nem kompatibilis a multis játékot biztosító Don't Starve Togetherrel és nem is biztos, hogy a jövőben az lesz.

Ti kipróbáljátok majd a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)