Hirdetés

Don’t Starve Together - PS4-re osztott képernyővel érkezik

|

Ha szeretnél a haveroddal nem éhenhalni, akkor a Don't Starve Together PS4 verziója lehet a legjobb módja ennek.

Hirdetés

A PlayStation Experience alatt bejelentésre került a Don't Starve Together PlayStation 4-es verziója is. A játék Early Access formában elérhető a Steam platformján keresztül, és nemrégiben már a Reign of Giants DLC-t is hozzácsapták.

A játékkal lehetőségetek van kettesben, helyi co-op megoldással kalandozni, de akár online, idegenekkel is versenghettek a túlélés eszközeiért. A PlayStation 4 változat egyébként tartalmazni fog split screen módot is, amit mozgás közben is láthattok a lenti videóban. A többi platform specifikus extráról majd a megjelenés közeledtével beszélnek csak a srácok.

Arról egyelőre nem beszéltek, hogy cross-platform multiról van-e szó, de ha a Street Fighter V esetében megoldható, akkor kétlem, hogy itt más lenne a helyzet. A megjelenés valamikor 2016-ban várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)