Hirdetés

Amikor az új Doom játék olyan lesz, mint egy régi Doom játék

|

Új trailer látott napvilágot, melyben a közelgő Doom (4) for Doom elnevezésű modhoz kaptunk némi ízelítőt. Irány a múlt.

Hirdetés

A dbthanatos nevű modder közzétett egy videót a "Doom (4) for Doom" modról, ami egészen különleges környezetbe helyezi a legújabb, negyedik részt.

Az előzetes hirtelen nem tűnik olyan különlegesnek, de ha jobban megnézitek a klasszikus Doom kinézet a legújabb DOOM féle tartalmakat rejti. Tehát gyakorlatilag a Doom 4 (már ha számozva lenne) játszható vele Doom kinézettel is.

Már a fegyverek teljes arzenálja megtalálható a kiegészítőben és egy új, különleges tárgy is bekerült ebbe a módba. Ez a Carrion nevű item az ellenséges lényekből potyog és 3 új fegyver használatát teszik lehetővé a játékosnak.

Az új verzióban ezek mellett teljesen testreszabható a Glory Kills. Olyan stílust aggathatunk rájuk, amilyet akarunk vagy ha úgy tetszik, totál ki is lehet őket kapcsolni.
A "Doom (4) for Doom" 2.0 frissítéssel jön még néhány változtatás a démon rúnákban, a powerupokban és a felszerelésekben.

Ja és a mod október 31-től lesz elérhető. Addig is tesztelhetitek a Doom 4-hez kiadott legújabb, hivatalos DLC-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)