Hirdetés

Doom - van, akinek a legnehezebb fokozat is gyerekjáték

|

Egy játékos egyetlen halál nélkül tolta végig az új Doomot a legdurvább nehézségi fokozaton.

Hirdetés

Már a Nightmare fokozat is nagyon kemény az új Doomban, de létezik egy Ultra Nightmare játékmód is, ahol egyetlen halál nélkül kell végigvinnünk az egész játékot. Most a Zero Master névre hallgató youtubernek ez is sikerült.

Egészen pontosan négy órára és 46 percre volt szüksége emberünknek ahhoz, hogy teljesítse ezt a nem mindennapi feladatot. Mindezt ráadásul már május 15-én összehozta, mindössze két nappal a Doom megjelenése után. Valószínűleg nem sokat aludt azután, hogy kézhez kapta a játékot. 

Fent ti is megnézhetitek a videót, ami a teljes végigjátszást bemutatja. A néha feltűnő szürke démonkoponyák azokat a helyeket jelzik, ahol meghalt egy másik játékos, mialatt az Ultra Nightmare fokozattal próbálkozott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)