Hirdetés

Doom - feltörték a Denuvót

|

Sokáig derekasan állta a próbát a Denuvo rendszere, de a crack csapatok ezúttal is egy kicsit kitartóbbak voltak.

Hirdetés

A fejlesztők számtalan módszerrel próbálták már megvédeni a játékaikat a kalózoktól, de többnyire minden próbálkozás hiábavaló volt. Amikor elterjedt a Denuvo védelmi rendszere, már sokan úgy gondoltak, hogy utolsó napjaikat élik a kalózmásolatok, de most megint úgy tűnik, hogy ez kicsit odébb van.

Kevesebb, mint három hónap után végül csak sikerült feltörni a Doomot kitartóan védelmező Denuvót és már elérhető hozzá a crack, ami a korábbi kamu próbálkozásokkal ellentétben már teljesen valódi. Egyébként nem ez az első eset, hogy feltörték a Denuvót, viszont a szoftver legújabb változata annyira nagy falatnak bizonyult, hogy több crack csapat feladta a küzdelmet.

Az persze még kérdéses, hogy a többi, Denuvo által védett játékot sikerül-e feltörni majd ugyanezzel a módszerrel, de arra is lehet számítani, hogy a játékipar minél hamarabb igyekszik reagálni a fejleményekre. Mindenesetre ez nem túl jó hír, mert a nagymértékű kalózkodás továbbra sem tesz jót az iparnak, és mivel Doom demó is van, nehéz azzal érvelni, hogy ki kell próbálni valahogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)