Hirdetés

Doom - temérdek easter egget rejt a játék

|

Várható volt, hogy a bethesdás srácok nem fognak fukarkodni az utalásokkal a legújabb Doomban, vegyük hát sorra, miket találtak meg eddig a játékosok.

Hirdetés

Megjelent a Doom, a játékosok pedig egyből belevetették magukat a pokolbéli kalandokba. Démonölés közben pedig jó pár érdekes kikacsintásra bukkantak rá. 

Már volt szó korábban a rejtett, retro pályáról, ahol a jó öreg, pixelszörnyeket trancsírozhattuk szét, és az egyik terminálon játszható Candy Crush szerű játékot is említettük. Akad azonban ezeken felül is bőséggel easter egg a játékban.

Egy terminálon például a Super Turbo Turkey Puncher 3 minijátékban verhetünk pulykákat a végtelenségig.

Bosszantó lehet egy rossz lépés következtében lávába pottyanni, de így észrevehetjük a Terminátor 2 utalást, ahogy főszereplőnk felfelé tartott hüvelykujjal elsüllyed a forróságban.

Saját a kiadó játékaira is muszáj volt kikacsintani a készítőknek: az egyik falon, ha közelről szemügyre vesszük, egy a Fallout szériából ismerős Vault-Tec lógót szúrhatunk ki. Egy másik helyszínen, a pokol mélyén pedig egy csontváz nem mást visel, mint a The Elder Scrolls 5: Skyrim ikonikus sisakját.

Végül egy Commander Keen utalást még tartogat a játék. A klasszikus platformjáték szériában egy sráccal jártunk bolygóról bolygóra és oldottunk meg mindenféle feladatot. Úgy tűnik szegény egy rossz bolygón kötött ki a legvégén.

Nektek hogy tetszenek a fenti easter eggek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)