Hirdetés

Az új Doom-ot a régi Doom-ra portolják a modderek

|

Ébredtél már úgy, hogy szeretnél látni egy modern játékot egy 1993-as lövölde motorjával? Akkor most minden álmod teljesülhet.

Hirdetés

Azt talán már mindnyájan tudjátok, hogy a Bethesda az új DOOM néhány sarkában elrejtett pár Doom 2-es pályát. Néhány rajongót megihletett az Easter Egg, és úgy döntöttek, hogy ezt fordítva ők is megcsinálják.

A ZDoom fórumain éppen nagy az izgalom, mert DBThanatos, Major Cooke, és Michaelis azon dolgoznak, hogy a 2016-os Doom-ot az 1993-as Doom-ra portolják. Az eddigi eredményük egészen lenyűgöző, ahogy azt ti is láthatjátok a fenti videóban.

A mod neve egyébként D4D vagyis Doom for Doom. A ZDoom fórumain figyelhetitek a projekt fejlődését. DBThanatos elmondása szerint a mod hamarosan kipróbálható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)