Hirdetés

DOOM - pislogó labdával dobálózhatunk az új játékmódban

|

Megérkezett a DOOM legújabb frissítése, ami ingyenesen csap hozzá egy rakás tartalmat kedvenc lövöldénkhez.

Hirdetés

A DOOM kapott egy méretes, ráadásul teljesen ingyenes tartalmi frissítést kapott az Update 5-tel. Az egyik legfontosabb újdonság az Infernal Run, ahol a csapatok egy labda (ami amúgy pislog) megtartásáért és kapuba juttatásáért harcolnak.

Ezen felül botokkal vagy azok ellen is harcolhattok a többjátékos módokban. Az MI által irányított társak már elérhetőek Deathmatch vagy Team Deathmatch módokban, az összes eredeti pályán.

A multihoz még érkezett újdonság a megnövelt szinthatárral. A játékosok ezentúl Echelon 11-ig és 50-es szintig lépkedhetnek, és ha ez megvolt, akkor kapnak egy Praetor Suit felszerelést ajándékba.

A patch javította a Shotgun bugot is, ami azt okozta, hogyha egy játékos gyorsan nyomogatta a kontroller gombját, akkor szokatlanul nagyot lőtt a flinta. A multis harcosok biztosan ennek örülnek a legjobban.

A frissítés leírása innentől már nagyrészt csak SnapMap újdonságokról regél, viszont a NeoGAF fórumozói szerint a patch eltávolította a Denuvót is a játékból, amire elég valószínű, hogy azért került sor, mert nemrégiben sikeresen feltörték a Doom védelmét. 

Lassan trend lesz, hogy a fejlesztők a kulcsfontosságú eladási időszak után, de még azelőtt, hogy a kalózok megkerülnék, kiveszik a Denuvot. Ennek em tudom, hogy mennyire kéne örülnünk, mindenesetre, akit érdekel a teljes Patch leírás, az itt megtalálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)