Hirdetés

Doom - fotómódot hoz az új frissítés

|

A Bethesda beharangozta, hogy mikor számíthatunk a Doom megjelenés utáni első nagy frissítésére, amely a hibajavítások mellett olyan plusz funkciót is hoz magával, mint a Photo Mode.

Hirdetés

A Bethesda nem hagyja, hogy elfelejtsük az új Doomot. Miközben az ingyenes demó továbbra is elérhető, készül az első DLC és a VR-változat is, a csapat már az utolsó utáni simításokat végzi a játék első frissítésén, amelynek megjelenését június 30-ra ütemezte be. 

Az Update #1 a fejlesztők közleménye szerint olyan újdonságokat hoz magával, mint a Photo Mode (szóval fotózgathatjuk a legszebb pillanatokat) vagy éppen az a funkció, amivel a játékosok bekapcsolhatják, hogy a fegyver a képernyő közepén helyezkedjen el, akárcsak a klasszikus részekben.

Ezeken kívül a Bethesda optimalizált is kicsit, valamint fejlesztéseket és hibajavításokat végzett a kampány, a multiplayer és a SnapMap esetében is. Az Update #1 javításainak teljes listáját a hivatalos oldalon böngészhetitek át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)