Hirdetés

Dota 2 - rendesen felforgatta a játékot a legújabb frissítés

|

A napokban befutott egy hatalmas frissítés a Dota 2-höz, a játékosok pedig egyelőre csak keresik a helyüket.

Hirdetés

A következő nagy Dota 2 torna, a Manila Major csak június elején kerül majd megrendezésre, így a profiknak még több mint egy hónapjuk van alkalmazkodni az újdonságokhoz, de kétség kívül lesznek meglepetések.

A 6.87-es patch rengeteg változtatást tartalmaz. Bekerült egy csomó új tárgy, részben vagy egészben átalakítottak korábban is elérhető itemeket, jelentősen átdolgoztak néhány hőst, és a játékmenet alapjaiba is belenyúltak olyan újításokkal, mint a Scan, amivel felderíthetünk egyébként be nem látott területeket is.

A patch elég durván felborítja majd a játékot, legalábbis ami a pub meccseket illeti, elég csak megnézni, mire képes mondjuk az új Mortred. Néhány dolog elég eltúlzottnak tűnik így első ránézésre, de IceFrog biztos tudja, mit csinál.

Nektek hogy tetszik a 6.87?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)