Hirdetés

Ezért nem készült el a Dragon Age II kiegészítője

|

Ugyan sokan szívesen látták volna, a BioWare végül nem készítette el a Dragon Age II Exalted March című kiegészítőjét, a csapat egyik tagja pedig nemrég azt is elárulta, miért.

Hirdetés

Ugyan a vezető író, David Gaider távozása és a harmadik RPG megjelenése után némileg kérdéses a Dragon Age jövője, a széria továbbra is jó néhány rajongóval bír. Így nem meglepő, hogy sokan figyeltek fel a sorozat kreatív vezetője, Mike Laidlaw twitteres üzenetfolyamára, ami az elmaradt kiegészítőről szólt.

Ugyan tervben volt, hogy a Dragon Age II kap egy kiegészítőt Exalted March címmel, ehelyett az alapjáték és a DLC-k sztorija után az Inquisition következett. Laidlaw elmondása szerint egyáltalán nem a második Dragon Age-et ért kritikák miatt álltak tovább a tervezettnél hamarabb, hanem egyszerűen nem maradt elég ember a csapatában, hogy elkészítsen egy minőségi kiegészítőt. Ekkortájt kellett ugyanis eldönteniük, hogy elkészítik az Exalted Marchot, vagy inkább a Frostbite motorra váltanak a harmadik részre.

A két projektet ugyanis nem tudták volna egyszerre elég magas színvonalon elvégezni , így a széria producere, Mark Darrah úgy döntött, az Exalted Marchot feláldozzák egy jobb harmadik rész érdekében. Ez azért sem volt kifejezetten nehéz választás, mert a Dragon Age II kiegészítőjén alig dolgozott a csapat, éppen csak lezárták a tervezési fázist. A kiegészítő sztorijának egyik szála egyébként az alapjátékban megtalált vörös lyrium varázstárgy körül forgott volna, amitől a Chantry eléggé kiborult, a másik fő veszély pedig a qunari nép egyik része lett volna, akik úgy döntöttek, elfoglalják a Free Marches területet. Természetesen megint Hawke dolga lett volna, hogy megoldja a galibákat, amiben Starkhaven és az Armada kalózai segítettek volna neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)