Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - kemény harcok az új gameplay videókon

|

Több látványos összecsapás közül is válogathattok, ugyanis befutottak a legújabb Dragon Ball Xenoverse 2 gameplay videók.

Hirdetés

A Dragon Ball Xenoverse 2 még a megjelenés előtt kipróbálhatjuk, de addig is, amíg kiderül a nyílt béta pontos időpontja, tudunk nektek mutatni pár ütős gameplay videót.

Ezekben a felvételekben a harcé lesz a főszerep, amit gondolom senki sem fog bánni. Olyan népszerű szereplők csapnak össze az alábbi videókon mint Son Goku és Cooler, vagy éppen Android 16. Mutatjuk a harcokat:

Cyborg/Android 16 vs. Son Goku

Kid Goku (GT) vs. Cooler

Dodoria vs. Time Patroller

Mindezeken felül egy olyan felvételt is tudunk mutatni nektek, ahol több harcból vágtak össze jeleneteket. Itt Trunks, Cooler, Gogeta, Vegeta, Son Goku és Super 17 is feltűnik, lessétek meg gyorsan ezt is!

A Dragon Ball Xenoverse 2 PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra fog megjelenni október 28-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)