Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - kipróbálhatjuk majd megjelenés előtt

|

A Dragon Ball Xenoverse 2 többjátékos lehetőségek terén is többet kínál az első résznél, viszont ahhoz, hogy minden simán menjen, a játékosok segítsége is kell.

Hirdetés

Október végén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Dragon Ball Xenoverse 2. A megjelenés nincs már messze, viszont a Bandai Namco szeretne biztosra menni, tesztelni a többjátékos infrastruktúrát, kikérni a játékosok véleményét, felmérni az igényeket, satöbbi. A lényeg, hogy lesz nyílt béta.

Azt még nem tudjuk, mikor, de jó nyílt bétához hűen bárki részt vehet benne. Részleteket csak később árulnak el, de annyi biztos, hogy az új közösségi teret, Conton Cityt fogjuk tudni felfedezni, ami hétszer nagyobb az első játék azonos funkciót ellátó zónájánál.

A napokban megerősítették, hogy Majin Vegeta is feltűnik a játékban, valamint bejelentették az Export Mission módot, melyben hat játékos indulhat el bossokat leküzdeni. Megtudtuk továbbá, hogy az egyjátékos módban kétszer annyi küldetés várható, mint az első Xenoverse játékban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)