Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - 11 percnyi játékmenet jöhet?

|

Ha még nem unjátok a Xenoverse 2 videókat, most mutatunk valami újat. A San Diego Comic-Conon ki lehetett próbálni a játékot, és volt, aki le is videózta.

Hirdetés

A Dragon Ball Xenoverse 2 megjelenéséig még mindig hátra van néhány hónap. Szerencsére a játékmenet videók áradata még nem apadt el, amit a most érkezett 11 perces bemutató is igazol. Bár egy kamerás felvételről van szó, teljesen új jeleneteket láthatunk.

A The BGB névre hallgató YouTube csatorna szolgáltatta a felvételt, ami egyébként a San Diego Comic-Conról származik, ahol bárki kipróbálhatta a játék PlayStation 4-es változatát

A videóban láthattok több bunyót is, és pár érdekes karakter is felbukkan. A rajongók biztosan örömmel üdvözölnek néhány régi ismerőst.

A Dragon Ball Xenoverse 2 október 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)