Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 trailer - védd meg az emlékeket

|

A Bandai Namco bemutatta a Dragon Ball Xenoverse 2 legújabb trailerét, amelyben közel négy percen keresztül mesélnek a játék legfontosabb részleteiről.

Hirdetés

A Bandai Namco már jó ideje lázban tart minket a Dragon Ball Xenoverse folytatásával, hiszen sűrűn rukkol elő valami olyan videóval, amely láttán azonnal elkurjantanánk a kamehamét', a hozzá tartozó jellegzetes mozdulatot mímelve. Nincs ez másként ezúttal sem. 

A Dragon Ball Xenoverse 2 legújabb kedvcsinálójában a kiadó mindent bevet, hogy felkeltse érdeklődésünket a Dimps verekedős játéka iránt: a gameplay jeleneteket is tartalmazó videóban mesélnek nekünk a történetről, a karakterekről és természetesen nem is Dragon Ballról lenne szó, ha nem láthatnánk grandiózus összecsapásokat, látványos átalakulásokat és brutális támadásokat is. A fenti trailert bizony minden rajongónak látnia kell! 

A Dragon Ball Xenoverse 2 megjelenése október 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)