Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - így változik át karakterünk

|

A Dragon Ball Xenoverse 2 legújabb gameplay előzetesében azt mutatták meg a készítők, hogyan alakul majd át az általunk irányított hős.

Hirdetés

Legutóbb a Dragon Ball Xenoverse 2 gyűjtői kiadását mutattuk meg nektek, most pedig egy új gameplay videó érkezett, ami a játékos által irányított hős vagy hősnő átalakulásaira koncentrál. 

A Bandai Namco egy újabb előzetessel örvendeztette meg a Dragon Ball sorozat rajongóit. A legújabb anyag a Xenoverse 2 főhősének átváltozásait mutatja be. Választott karakterünk tartozzon bármelyik fajba, természetesen menet közben megnyílik majd a lehetőség, hogy egy erősebb formáját is megvillantsa. Nézzétek meg gyorsan a trailert! 

A jelenlegi tervek szerint a Dragon Ball Xenoverse 2 október 28-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)