Hirdetés

A Dragon Quest rajongók imádni fogják a Nintendo Switchet

|

A Dragon Quest X és XI mellett a Dragon Quest Heroes I + II is érkezik Nintendo Switchre.

Hirdetés

Szinte kötelező beruházás lesz az új Nintendo Switch konzol a Dragon Quest játékok hűséges rajongói számára, ugyanis a széria több epizódja is tiszteletét teszi a Nintendo gépén. 

Már augusztusban beszámoltunk arról, hogy a Dragon Quest X átirata javában készül az új Nintendo konzolra (ez a játék korábban ugyebár PC-re, Wii-re és Wii U-ra is megjelent, valamint PS4-re is készül), amit akkor még NX kódnéven emlegettünk.

Most viszont már azt is tudjuk, hogy a tizedik számozott rész mellett a Dragon Quest XI (ami szint én PS4-re, valamint 3DS-re is) és a Dragon Quest Heroes I és II egybecsomagolt verziója is meg fog jelenni a március harmadikán a boltok polcaira kerülő Switchre. 

Gyorsan nézzünk is bele ezekbe a játékokba, hogy mindenki képbe kerüljön (ezek a trailerek még az egyes Dragon Quest címek korábbi változataiból készültek).

Dragon Quest X

Dragon Quest XI

Dragon Quest Heroes I 

Dragon Quest Heroes II

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)