Hirdetés

Ezek lesznek az első Nintendo NX játékok

|

Még csak keveset tudunk az NX néven futó új Nintendo konzolról, de az első két játékot már várhatjuk rá elvileg.

Hirdetés

A Nintendo NX kapcsán eddig csupán méretes kérdőjelekkel találkozhattunk, csak pletykák vannak a megjelenés dátumot és a gépben rejtőző erőforrásokat illetően. Úgy tűnik, két játék azonban már készül az új konzolra. Ami még hivatalosan be sincs jelentve...

NX-re is érkezik a Dragon Quest X. Az eddig Wii U-ra, 3DS-ra és PC-re megjelent MMO a Nintendo következő masinája mellett PlayStation 4-en is tiszteletét fogja tenni a jövőben. Talán még ennél is izgalmasabb hír, hogy jön a sorozat új, ismét kizárólag offline epizódja, a Dragon Quest XI. Az otthoni konzolokat megcélzó, Unreal Engine 4-et használó cím szintén megjelenik PlayStation 4-re, de ellátogat majd a 3DS-en kívül Nintendo NX-re is.

Az új játék két különböző történettel érkezik kézi- és asztali konzolra. A nagy képernyős változat a széria régebbi részeit idéző, nyílt világú szerepjáték lesz, a fejlesztésért pedig az Orca csapata felel. A 3DS-es kiadás munkálatait a Toy Logic  végzi.

Megjelenés előreláthatólag valamikor 2016 folyamán várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)