Hirdetés

DualShock 4 USB adapter - itt a magyar ár és megjelenési dátum

|

A tegnap bejelentett eszköz, amivel vezeték nélkül csatlakoztathatjuk PS4-es kontrollerünket PC-hez vagy Mac-hez, itthon is hivatalosan forgalomba kerül.

Hirdetés

Aki elég közel ül a gépéhez, és nem zavarják a kábelek, egy hagyományos micro-USB kábel használatával is rákötheti a DualShock 4-et PC-jére. Viszont mégiscsak kényelmesebb elhagyni a vezetékeket, és itt jöhet jól a DualShock 4 bluetooth adapter.

Csatlakoztatás után egyrészt használhatjuk a Remote Play alkalmazást, másrészt a Sony ígérete szerint a kontroller minden más funkcióját, így lehet, hogy ezt használva nem lesz szükség segédprogramra, a játékok natívan felismerik az irányítókart (a leírás legalábbis ezt sugallja). Az eszköz itthon szeptember 15-étől lesz megtalálható a boltokban, a javasolt fogyasztói árat pedig 7990 forintra lőtték be. Ettől a boltok persze eltérhetnek, de körülbelül erre kell számítani.

Egyébként a PlayStation Now alkalmazás is jön PC-re, de az sajnos nálunk még nem elérhető. Reméljük, hogy ezután már nem kell sokat várni rá, jó lenne újrajárszani (vagy először játszani) néhány PS3-as klasszikust.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)