Hirdetés

Napi büntetés: a dühödt játékfüggő autóval rontott be a Nexon épületébe

|

Egy kínai férfi a Nexon kiadót okolta játékfüggőségéért, és dühében belerohant a koreai főhadiszállás épületébe.

Hirdetés

A Lee vezetéknevű elkövető vasárnap reggel 7 óra körül hajtott bele a Nexon koreai főhadiszállásába. Szerencsére senki nem sérült meg az üvegajtót leszámítva.

A helyi rendőrség elmondása szerint Lee egy három hónapos látogatói engedéllyel volt csak itt, az autó a bátyjához tartozott, aki Koreában lakik.

Lee bevallotta tettét, és elmondta, hogy dühös volt, amiért ráfüggött a kiadó játékaira, és állítólag ez tönkretette az életét. Elismerte, hogy impulzívan cselekedett, nem gondolkodott, és egyébként ittas állapotban volt. 

A vizsgálatok során kimutatták, hogy Lee véralkohol szintje jóval a megengedhető felett volt az incidens idején. Emberünknek egyébként még érvényes jogsija sem volt. Ezek szerint nem csak a játékfüggőség miatt lehet ideges...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)