Hirdetés

Duke Nukem 3D: World Tour - kiszivárgott a Gearbox meglepetése

|

Ha egy teaser oldalt készítesz a játékodhoz, akkor az utolsó sorig fésüld át a kódot, különben az internet könyörtelenül kibányász belőle mindent. Most éppen azt, hogy jön a felújított Duke Nukem 3D.

Hirdetés

A Gearbox rádobott egy visszaszámlálót a hivatalos Duke Nukem oldalra, ami elvileg szeptember elsején járna le. Ha minden jól megy akkor fognak bejelenteni egy új Duke Nukem projektet, illetve már nem is kell. Megoldotta ezt az internet népe.

A Duke Nukem széria 20 éves születésnapja alkalmából a Gearbox egy Redux verziót tervez készíteni a Duke Nukem 3D-ből, ez lesz a Duke Nukem 3D: World Tour.

A fejlesztők megtartják majd az eredeti 2D spirte megoldást a hangulat érdekében, de kicsit kalapálnak a világításon, és megtöltik új tartalmakkal a klasszikus sztorit.

A weboldalból nem csak a játék nevét, de egy rakat képet is sikerült kibányászni, így nagyjából már el tudjuk képzelni, hogy mire számíthatunk.

A Duke Nukem 3D: World Tour hivatalos bejelentésére szeptember elsején számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)