Hirdetés

Két új projekten is dolgozik a Dying Light csapata

|

A Techlandnél jelenleg két projekt fut párhuzamosan, melyek egyike valami teljesen új, a másik meg valószínűleg nem a Hellraid.

Hirdetés

Már a Dead Island miatt is szerettük a lengyel székhelyű csapatot, de a Dying Lighttal tudták igazán megszerettetni magukat a játékosokkal, és az emelte fel őket a legnépszerűbb fejlesztők közé.

Pawel Marchewka CEO elárulta, hogy most épp két új játék készül náluk, és úgy tervezik, mindkettőt kiadják két éven belül. Várhatóan együtt összesen 77 millió dollárba kerülnek, úgyhogy már csak ezért is a AAA kategóriába sorolhatók. Az egyiket a wroclawi, a másikat a varsói stúdió készíti, a vancouveri kirendeltség pedig mindenhol besegít. A kettő közül valamelyik vagy a Hellraid, vagy ami valószínűbb, a Dying Light 2, a másik pedig egy teljesen új IP, amiről korábban még soha nem beszéltek. Ez szerepjátékos elemekkel bővített, nyílt világú fantasy játék lesz, viszont nem a Hellraid, hanem valami egészen más. Az első Dying Light egyébként már nem fog tovább bővülni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)