Hirdetés

A Nintendo egyetlen játékot visz az idei E3-ra

|

Egyetlen kipróbálható játékot visz a 2016-os E3-ra a Nintendo, ráadásul a Wii U-ra élkező The Legend of Zelda csak jövőre jelenik meg.

Hirdetés

Be kell valljam, a tavalyi E3-on a többi sajtókonferenciához képest már-már unatkoztunk a Nintendo bemutatója alatt, ami valahol elég szomorú, pláne, ha a kiadó pénzügyi teljesítményét is figyelembe vesszük. Sajnos egyelőre úgy tűnik, idén sem a Los Angelesben látottakkal nyűgöz le minket a cég.

Hogy milyen bejelentésekkel szolgálnak majd, azt persze nem tudjuk előre, de nem túl biztató jel, hogy összesen egy darab játékot visznek el játszható formában is a kiállítótérbe. Ez nem túl meglepő módon az új The Legend of Zelda lesz, ami nem csak a hamarosan leváltásra kerülő Wii U-ra, hanem ezzel egyidejűleg az egyelőre elég titokzatos NX-re is megjelenik, viszont csak jövőre. A Nintendo azzal indokolta a döntést, hogy szeretnének "teljes beleélést" biztosítani a látogatóiknak, ezért nem készülnek több kipróbálható játékkal.

Mit gondoltok, ez már a vég kezdete, vagy csak az NX megjelenésére tartalékol a Nintendo?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)