Hirdetés

A Bethesda valószínűleg a 2017-es E3-ra is készül sajtókonferenciával

|

Pete Hines nemrég több mindent érintett a Bethesda munkájával kapcsolatban, így szóba került az utóbbi két E3-on tartott sajtókonferenciájuk is. Az eddig nem túl hosszú sorozat pedig valószínűleg jövőre sem szakad meg és újabb előadásra számíthatunk.

Hirdetés

2015-ben kifejezetten üdítő újdonságnak számított, hogy a megszokott résztvevők mellett a Bethesda is saját E3-as sajtókonferenciát tartott, többek között a Dishonored 2 bejelentésével megfűszerezve. Akkor még azt mondták, nem biztos, hogy ebből éves rendszer lesz, de egyre inkább efelé mutat a kiadó viselkedése.

A 2016-os előadásuk is egészen élvezetes lett, Pete Hines szerint pedig egyáltalán nem kizárt, hogy 2017-ben is visszatérnek. "(...) azt tekintve, hogy mi minden jelenik meg jövőre és mi mindenről kell majd beszélnünk, azt kell mondjam, valószínűleg lenne elég anyagunk, hogy kitöltsük az időt. (...) Szóval igen, valószínűleg jövőre is csinálunk egyet" - mondta a Bethesda alelnöke a Metronak adott interjújában. Mindez egyébként összhangban áll a Bethesda korábbi ígéretével, miszerint kiadóként sokkal aktívabbak szeretnének lenni, így valószínűleg egyre könnyebb dolguk lesz az előadásra szánt idő megtöltésekor.

Ti élveztétek az eddigi két E3-as előadásukat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)