Hirdetés

EA Access - a héten ingyen kipróbálhatod

|

Kimaradt pár EA játék az elmúlt években, de még nem próbáltad ki az EA Accesst? Most a tiéd a pálya.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megtudtuk, hogy az EA Access mintájára elindítják a PC-s közönséget célzó Origin Accesst is. Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy az Xbox One-os játékosokkal ne foglalkoznának a jövőben.

Sőt, az EA most egyszerre két fronton támad, hiszen konzolos vonalon is szeretné bevonni azokat, akik eddig nem fizettek elő a szolgáltatásra. Teszik ezt úgy, hogy január 19-24 között teljesen ingyenessé teszik a szolgáltatást, így mind a 14 játékot (köztük a Dragon Age-et és a Hardline-t is) kipróbálhatják azok, akik eddig lemaradtak.

A szolgáltatást csak azok kapják meg ingyen, akik egyébként Xbox Live Gold előfizetők. Természetesen az ingyenes időszak alatt 10% kedvezménnyel meg is vehetjük az EA játékait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)