Hirdetés

EA Access - egy meglepetés játék is elérhető

|

Nem csak azt jelentette be az EA, hogy mikor érkezik a következő nagy cím az EA/Origin Access kínálatába. Az Xbox One-os előfizetők egy újabb játéknak örülhetnek, ami ráadásul már most letölthető.

Hirdetés

Elég furcsa döntést hozott az Electronic Arts, mikor kitalálták, hogy hozzácsapják az EA Access előfizetéses szolgáltatásukkal elérhető játékok listájához az első Dead Space részt.

Azért fura kicsit ez, mert a játék alig pár napja ingyenesen elérhető a Games With Gold program keretein belül, ráadásul a visszafelé kompatibilitás csodájának köszönhetően már Xbox One-on is játszhatnak vele azok, akik Gold előfizetéssel rendelkeznek. Mindenesetre a Dead Space a jövőben is az EA Access Vault felhozatalát fogja erősíteni, így akkor is elüthetitek vele az időt, ha esetleg ebben a hónapban nem élt volna a Gold előfizetésetek, így nem zsebeltétek volna be ingyen.

Nektek egyébként mi a legkedvesebb emléketek az első Dead Space epizóddal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)