Hirdetés

EA Access - ezeket a játékokat kapjuk a következő hónapokban

|

Az Electronic Arts közzétette, mely játékokkal bővítik az EA Access kínálatát. Két remek címet már a jövő héttől letölthetnek az előfizetők.

Hirdetés

Az Electronic Arts elárulta, mik lesznek azok a címek, melyeket az Xbox One-os EA Access szolgáltatás előfizetői további díj befizetése nélkül megszerezhetnek az elkövetkező hónapokban. Már július 12-én hozzácsapnak két játékot az EA Access Vaultjához.

Ekkortól ugyanis az előfizetők ingyenesen letölthetik a tavalyi Need for Speedet és az végtelenül cuki Unravelt. Augusztus 30-án pedig az idén februárban megjelent Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 válik elérhetővé a szolgáltatás felhasználóinak.

Természetesen a Play First Trials kezdeményezés is tovább folytatódik, mely korai és egyben ingyenes próbalehetőség biztosít a legújabb EA játékok esetében. Így a Madden NFL 17 már augusztus  18-án kipróbálható lesz, az NHL 17-ben szeptember 8-án nyomhatunk le ingyen pár meccset, a FIFA 17 pedig szeptember 22-én kapja meg az ingyenes trialt. Valószínűleg a Battlefield 1-et várják a legtöbben, így az első világháborús lövölde sem lóghat ki a sorból. A DICE játéka október 13-án, egy héttel a megjelenés előtt már kipróbálható lesz az EA Access előfizetőknek. 

Az már biztos, hogy a Battlefield 1 a PC-s Origin Access szolgáltatás keretein belül is ingyenes trialt kap, de a többi fenti bejelentésről egyelőre még nem tudni, hogy érvényesek-e PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)