Hirdetés

EA Access - két héten át ingyen kipróbálható

|

Ha előfizettek az Xbox Live Gold szolgáltatásra, akkor ajándékba most két hétig élvezhetitek az EA nagyjait.

Hirdetés

Miközben az ipar éppen az E3-ra melegít, a Microsoft és az EA egy új megállapodást kötöttek. Jövő héttől kezdve az Xbox Live Gold előfizetők kapni fognak 2 hét ingyenes EA Access tagságot, és ezen időszak alatt kiélvezheti a szolgáltatás minden ajándékát.

Az EA Access most különösen izgalmas lehet, tekintettel arra, hogy a Mirror's Edge: Catalyst tegnap jelent meg. Amennyiben szeretnétek kipróbálni a játékot, ezt is megtehetitek az EA Accessen keresztül. Ezen kívül is hozzáfértek egy több mint 20 játékból álló katalógushoz, további díj fizetése nélkül. A választható programok között olyan címek vannak, mint a Battlefield Hardline, a Dragon Age: Inquistion, a Titanfall, a Fifa 16 és sok minden más.

Az ingyenes próbaidőszak június 12-től 22-ig tart majd. Minden aktív Xbox Live Gold előfizető élvezheti előnyeit Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)