Hirdetés

EA Sports UFC 2 - kikapott a másik borítószereplő is

|

Ronda Rousey-t azután ütötték ki, hogy az EA bejelentette, ő szerepel majd az EA Sports UFC 2 borítóján. Sajnos Conor McGregorra is hatott az átok.

Hirdetés

Hallottatok már a Madden-átokról? Az elmúlt években 18, a Madden NFL játékok borítóira került játékos közül egy kivételével mindenki vagy lesérült, vagy valami gond volt vele, vagy nem fejezhette be a szezont.

Az EA Sports UFC 2 tokjáról Ronda Rousey néz ránk, aki mindaddig veretlen volt, míg az EA be nem jelentette, hogy rá esett a választás. Conor McGregor azzal érdemelte ki, hogy ő lett a borító férfi szereplője, hogy decemberben a UFC 194-en kiütötte José Aldót, a másik esélyest. Azóta nem volt újabb meccse, viszont a tegnapi UFC 196-on Nate Diazzal került össze, aki a második menetben fojtogatással feladásra kényszerítette a bajnokot. 

Érdekes, hogy Miesha Tate is hasonlóan intézte el Holly Holmot.

Mindenesetre ez persze alapvetően semmit nem jelent, de ha jövőre esetleg mások váltják őket, és hasonlóan járnak, talán az lesz a legjobb, ha mondjuk Bruce Buffert rakják előre. Neki csak nem eshet baja, hacsak a hangszálai nem sérülnek meg hirtelen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)