Hirdetés

Pletyka: a GTA 6 már készül, korábban a GTA: Tokyo is tervben volt

|

Gondolkoztatok már rajta, hogy a Grand Theft Auto sorozat Londont leszámítva miért nem hagyta még el soha az USA határait? Alkalma lett volna rá a csapatnak.

Hirdetés

A Grand Theft Auto sorozat sosem lépett ki amerikai területről (most az 1999-es Grand Theft Auto: London, 1969 a GTA-sorozat első kiegészítését ne vegyük ide), pedig egyszer komoly esély volt rá, hogy Tokióba vonul a cirkusz. A TechRadar egyik Rockstarhoz közeli forrása szerint végül kidobták a projektet.

A fejlesztők úgy ítélték meg, hogy túl nehéz lett volna a Amerikán kívüli területre tervezni a játékot. Még 2003-ban a Rockstar tényleg levédette a GTA: Tokyo és GTA: Bogota címeket, de akkor ez nem kavart nagy port. A forrás szerint a Rockstar nem akarta lecserélni a játék atmoszférájához tartozó eszközöket, mint a kocsikat és a márkajeleket. Valószínűleg a sorozat addigra már amerikai paródiának fogta fel magát, amit nehéz lett volna Japánban reprodukálni.

Lehet, hogy a GTA: Tokyo sosem születik meg, de a Grand Theft Auto VI már fejlesztés alatt áll a TR jelentése szerint. A helyszíne még nem eldöntött, de nagyon meglepődnénk, ha Amerikán kívülre kerülne a széria. Valószínűleg még jó pár évig nem fogják bemutatni, így addig ráérünk találgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)