Hirdetés

Egy rajongó a valóságban is megcsinálta a Skyrim borzalmas zárnyitós minijátékát

|

Vannak projektek, amiknél érdemes lenne megfontolni, hogy kell-e ez a világba.

Hirdetés

Szerencsére már magunk mögött hagytuk a korszakot, amikor minden fejlesztő egy zárnyitós minijátékkal akarta feldobni a játékbéli ajtózárak és ládák feltörésének élményét. Anno a The Elder Scrolls V-ben is rövid idő után mindenkinek elege volt a mechanikából, de valamiért /u/Mrspartacus575 fontosnak érezte visszahozni azt, csak ezúttal a valóságban.

Mrs. Spartacus ugyanis egy haverjának szánt ajándékot becsomagolta egy borzalmas dobozba, aminek felnyitásához az RPG-ben látott eszközökkel kell ügyeskedni.

Hirdetés

A célpont cimbora gyűlöli a Meridia's Beacon küldetést, így természetesen Spartacus összerakott neki egy valódi gömböt, ami Meridia hangján szólal meg. Az ajándék már készen állt, de ekkor Spartacusnak megjött az a zseniális ötlete, hogy 3D nyomtasson egy ládát, amit zártöréssel kell felnyitni. Az eredmény egyszerre borzalmas és csodálatos.

I created a gift box that requires IRL Skyrim Lockpicking to open
byu/Mrspartacus575 inskyrim

A The Elder Scrolls V: Skyrim már 13 éves, így nem csoda, hogy a játékosok borzasztóan várják a folytatást. Talán most, hogy a Starfield már kint van, a Bethesda végre tényleg elkezdheti rendesen is kalapálni a tömegek által várt RPG-t.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)